Stucwerk

Na het bloemetjesbehang, de schrootjes, de steenstrips en de boeren ruwheid van het granulaat is mede onder invloed van de moderne woontrends ook in Nederland eindelijk doorgedrongen dat een wand bij voorkeur monochroom en glad afgewerkt dient te worden. Karakter van de ruimte ontstaat door de juiste inrichting niet door “vastpinnen” aan een wanddecoratie .

Met alle respect elke amateur smeert een korrel op de muur maar juist die gladde fijn aangebrachte neutraal ogende wandafwerking vereist vakmanschap. Onze stukadoors kunnen u perfect afgewerkte wanden leveren waarbij alle het zich verstorende bekabeling en al het rommelige buizenwerk aan het zicht onttrokken kan worden zodat u vrij bent in het bepalen van de uiteindelijke inrichting en de daaruit voortvloeiende sfeer.

Vooral bij intensief gebruikte(doorgaans) ruimten zoals gangen en wachtkamers en bijna altijd voor de binnenwand afwerking van bedrijfsgebouwen kiest men voor een extra slijt en stootvaste wand en/of plafond afwerking. Een spachtelputz of kleurecht speciaal pleisterwerk is dan een voor de hand liggende keuze.

Want zelfs al zou er in de toekomst een stukje van een behandelde muur afgestoten worden, door de structuur en de kleurechtheid van de speciale laag is zo’n beschadiging nagenoeg onzichtbaar.

U bespaart zich dus met een keuze voor een bijzondere wandafwerking toekomstig onderhoudswerk en u kiest voor een permanente professionele uitstraling. Ook scheurvorming wordt door het toepassen van een bijzondere en vaak enigszins flexibele afwerking gecamoufleerd terwijl vochtplekken en schoorsteendoorslag aan het zicht onttrokken wordt.

Back to Top